Prijslijst

 

 

 

 

Hieronder staan de meest gekozen behandelingen die ik aanbied. Voor de krullen- en extra behandelingen kun je door op de behandeling te klikken direct een afspraak maken. 

Onder Kort Haar versta ik haar dat in uitgetrokken toestand tot aan de schouders komt. Lang haar is haar dat dus voorbij de schouders komt. Kies de behandeling die past bij jouw haarlengte. Voor zeer lang en/of zeer dik haar rekening ik wel doorgaans een toeslag, omdat de behandeling nu eenmaal langer duurt en meer product nodig heeft. Als dit voor jou van toepassing is, zal ik dat met je bespreken voor de behandeling. Mocht je vooraf al twijfelen of jouw haar extra lang of dik is, stuur me dan gewoon even je vraag met een foto, dan kunnen we dit vooraf bespreken en weet jij precies waar je aan toe bent.

Als je eenmaal voor een behandeling komt, mag je haar in model gestyled zijn (dit mag ook dag 2 of 3 haar zijn), zolang er nog maar een goede krul in zit.

Dan tot slot: Ik behandel uitsluitend de haartypes 1a tot en met 4a.

LET OP: Het plannen van een afspraak online is mogelijk tot 2 maanden vooruit. Omdat ik het erg druk heb, zijn dagen ook snel vol en dan is het boeken van een afspraak niet altijd mogelijk voor alle behandelingen. Probeer het dan de volgende dag nog eens. Sorry voor het ongemak.

Krullenbehandeling

Krullenbehandeling 2 personen (voordeeltarief)

Extra behandelingen